Resultaten voor kbvb jeugdreeksen

kbvb jeugdreeksen
Home.
Voor de vedetten traden aan met: Marc Jansens, Paulo Russo, Tomasz Powaga, Bjorn Jansen, Alain Lodewijckx, Steven Slegers, Kurt Morhaye, Stefano Ghiro, Michel Ribeiro, Ilir Caushllari, Ahmed Biga, Patrick Teppers, Domenico Olivieri, Peter Vandebroek, Robin Stroobants, Danny Mertens en MohammedGalliBarka.
basic fit merksem
Jeugdopleiding volgend seizoen opnieuw in Elite 1 Sporting Lokeren.
Dat is het uiterst positieve verdict dat de KBVB zopas aan Sporting Lokeren liet weten. Op basis van het dossier dat door Sporting Lokeren werd ingediend, blijkt voor de KBVB dat onze club tot de beste 12 behoort. Dit is uitstekend nieuws voor onze jonge spelertjes: zij zullen zich het volgende seizoen kunnen meten met de allerbeste jeugdploegen van het land.
leningen berekenen
KWVBV.
Regelmatig stellen wij vast dat de wedstrijdnummers niet volledig of onleesbaar worden ingevuld op de jeugdwedstrijdbladen en vereenvoudigd wedstrijdblad voor de beloftenwedstrijd. Op de voorziene plaats vragen we om dit nummer volledig te vermelden zoals dit is aangegeven in de kalender.
opstijgend vocht behandelen
FC Gullegem.
Klik hier voor de website van de eerste ploegen van FC Gullegem. U kunt er terecht voor uitslagen, kalenders, trainingsinfo, kortom alle informatie. Ook over de beloften kunt u hier informatie terugvinden. Klik hier voor de website van de jeugd ploegen van FC Gullegem.
Ongediertebestrijding
Het archief van de Koninklijke Belgische Voetbalbond KBVB Archiefbank Vlaanderen.
Clubs of supporters die hun clubgeschiedenis willen reconstrueren, vinden daarvoor bouwstenen in de volgende reeksen: de statuten van de clubs en gegevens over hun aansluiting bij de KBVB; spelersfiches tot 1984, gerangschikt op stamnummer van de ploeg; en het bondsblad Sportleven, dat de competitieresultaten bevat.
Home Eendracht Hekelgem.
Wedstrijdbal 24 maart 2018. De wedstrijdbal voor de wedstrijd tegen Borchtlombeek wordt geschonken door de Dr. Wedstrijd 24 maart 2018. Kip en Rib: Succes. Hartelijk dank aan de 611 eters die op ons kip ribfestijn aanwezig waren. Een hartelijke dank.
KBVB Koninklijke Belgische voetbalbond.
Onze futsallers U19 hebben twee maal geoefend in en tegen Frankrijk, met een zege en een nederlaag als resultaat. News Article 07-01-2019. VAR 20ste en 21ste speeldag Jupiler Pro League. Johan Verbist Coördinator arbitrage KBVB licht VAR-situaties toe van de 20ste en de 21ste speeldag in de Jupiler Pro League.
Torpedo Hasselt Historiek.
Een volgende titel in Derde Provinciale met bijhorende promotie behaalde men in 1989/90. In de jaren 80 werd bovendien een jeugdbestuur opgericht, en bracht de club ook jeugdploegen in competitie in de jeugdreeksen. In de jaren 90 zakte men echter weg naar Vierde Provinciale, het aller laagste niveau. In het begin van de 21ste eeuw ging de club enkele keren op en neer tussen Vierde en Derde Provinciale. In 2005 promoveerde men opnieuw naar Derde Provinciale. Dat jaar ging Hasselt VV echter een fusie aan met RKC Hasselt. RKC Hasselt was een iets jongere club, die in Vierde Provinciale speelde en was aangesloten bij de KBVB met stamnummer 7595.

Contacteer ons