Resultaten voor huur zaal

huur zaal
zaal - Meer info nodig?
Denk daarbij aan suikerspinnen, een assortiment van lekkere en gezonde wraps, originele hamburgers of hotdogs, Vele gerechtjes kan u zelf maken op de barbecue of verkrijgen via een traiteur. Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken.
Hoe huur je een zaal? CC Het Spoor.
Home Hoe huur je een zaal? Hoe huur je een zaal? Als vereniging kan je in CC het SPOOR en in de socio-culturele centra van de deelgemeenten een zaal huren tegen voordelige tarieven. Stap 1: Bekijk ons aanbod Zaaloverzicht. Stap 2: Is de zaal vrij?
zaal trouwfeest
Zalen te huur Gemeente Meise.
Subsidies en premies. Zelf iets organiseren. Zalen te huur. Zalen te huur. U kan verschillende ruimtes voor culturele evenementen afhuren, zowel bij de gemeente als bij particulieren. A tot Z. GC de Muze van Meise. Zalen niet van de gemeente.
zaal trouwfeest
Feestzaal huren Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
De zaal is geschikt voor zakelijke en particuliere doeleinden en evenementen, met de unieke mogelijkheid tot filmverton. Club Verso Ingelmunster. Huur een volledige afgesloten ruimte af in Club Verso. Deze zaal kan voor elke gelegenheid worden afgehuurd. Club Volmolen is een trendy dancing uitgerust met alle moderne technologie van vandaag.
zaal te huur den haag
Huur een zaal Gemeente Haacht.
Huur een zaal. Huur een turn of eetzaal van een gemeenteschool. Huur een zaal in GC Den Breughel. Huur een zaal of terrein in sportcomplex Den Dijk. Huur een zaal: reserveringsmodule. Pastorie van Wakkerzeel. Aanvraagformulier dranken foyer dienstencentrum Den Breughel.
opslagruimte den haag huren
Zaalverhuur Overige immobiliƫn 2dehands.be.
polyvalent gebouw met parking te Houthulst-Merkem. polyvalent gebouw met parking te Houthulst-Merkem omvattende een inkomsas, een grote open ruimte zaal met podium van 200 m, vestiaire, inge. 16 oktober 2017 1300: Diksmuide. Polyvalente zaal te huur. polyvalente zaal te huur.
zaal trouwfeest
zalen huren stad Mortsel.
Zoek op deze trefwoorden Zoek. Home / Beleven Ondernemen / Evenementenloket / Zalen en materiaal huren / zalen huren. Zaal t Parkske. Mark Liebrecht Schouwburg. Lokalen JOC Centraal. Externe aanbieders van zalen. 03 444 17 17 onthaal@mortsel.be. Bekijk alle openingsuren.
zaalverhuur amsterdam
Verhuur van zalen Zelf iets organiseren Vrije tijd Stad Diest.
S portzaal Vleugt. C C Diest den Amer, Begijnhof, Lakenhalle. 013 31 21 21 Grote Markt. van 09u00 tot 12u30. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Gelieve een geldig e-mailadres op te geven. Volg ons op.
excel

Contacteer ons