Meer resultaten voor zalen te huur

zalen te huur
Zalen huren en reserveren Muntpunt.
Afhankelijk van de beschikbaarheid en de aard van de activiteiten komen ook andere organisaties, verenigingen, bedrijven en privépersonen in aanmerking om een zaal of vergaderruimte te huren. De zalen worden niet verhuurd voor privé-feesten huwelijk, verjaardag, party, concerten, film en theatervoorstellingen.
onlinecasinoveilig.com
Zaalverhuur cc Kapellen.
Misschien is het cultuurcentrum wel een geschikte locatie voor jou. Wij verhuren verschillende lokalen en zalen in Kapellen. Een overzicht vind je hier, de huuraanvragen vind je hieronder. De Oude Pastorij lokaal. t Oud-Gemeentehuis EXPOG. t Oud-Gemeentehuis De Kroon. Zoek een evenement.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Brochure zalenverhuur in Edegem Gemeente Edegem.
Of had je eerder een vergadering of congres in gedachten? Of je nu plannen smeedt voor een vergadering of voor een groots concert, de zoektocht naar een geschikte ruim te is vaak niet eenvoudig. Mogelijk vind je de geknipte ruimte in een van de zalen in Edegem.
Content Marketing
Zalen Gemeente Hoeilaart.
Grote serre, zalen, cafetaria, vergaderlokalen, repetitieruimtes en ateliers in het gemeenschapscentrum. Polyvalente zaal en vergaderlokaal. Zaaltje in het gemeentepark, vroegere voetbalkantine. Verenigingen kunnen één keer per maand een lokaal huren. Zaal De Eekhoorn. Feestzaal en vergaderlokaal. Een zaal huren in de sporthal.
Feestzaal huren Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Ons sfeervolle kasteeldomein op een boogscheut van Brussel en de nationale luchthaven is de uitgelezen plek om te vergaderen, te eten, te ontmoeten, te overnachten of te genieten. Op zoek naar een bijzondere locatie? Bij Madurodam Events is het mogelijk om een evenement te organiseren in moderne zalen met uitzicht over heel Nederland.
CultuurCentrum De Herbakker Eeklo zaalhuur.
Daarnaast kan u ook de tarieven voor recepties van Bakkerei downloaden. We hebben twee zalen die u kan huren, voor diverse doeleinden. De theaterzaal telt 380 plaatsen.: In de polyvalente zaal zijn er 200 plaatsen zittend en 400 plaatsen staand.: Vul dit formulier in om een zaal te huren.
Stad Oudenburg Beschikbare zalen.
Home / Cultuur Vrije Tijd / Organiseren / Beschikbare zalen. Heb je nog een locatie nodig? Dan vind je bij ons misschien wat je zoekt. Het stadsbestuur stelt zelf verschillende zalen ter beschikking voor allerlei evenementen. Contacteer ons voor vrijblijvende info kostprijs, reglement, capaciteit.
Café / restaurant / zalen te huur in Bocholt Jansen Real Estate.
Jansen Real Estate. Café / restaurant / zalen. Reppelerweg 181, 3950 Bocholt. Bewoonbare opp: 240m. VOLLEDIG INGERICHT HORECAPAND OP TOPLOCATIE. Zeer goed draaiende horecazaak gelegen in het centrum van Reppel gekend onder de naam brasserie café restaurant t Kerkpleintje. Recent onderging het pand nog renovatiewerken en werd er een veranda bijgebouwd. Het achterste gedeelte van de zaak kan opgesplitst worden voor feestjes of om apart te verhuren.

Contacteer ons