Resultaten voor Zaalverhuur

Zaalverhuur
Zaalverhuur Cultuur en toerisme Vrije tijd Gemeente Zaventem.
Onderwijs en vorming. Welzijn en gezondheid. Noodsituatie en noodplanning. Milieu en natuur. Energie en duurzaamheid. Cultuur en toerisme. Cultuurcentrum De Factorij. Doe je mee fonds. Feesten en evenementen. UiT in Zaventem. Zwembad De Motte. Home Vrije tijd Cultuur en toerisme Zaalverhuur.
rijschool nunspeet
Zalen Permeke.
Permeke beschikt over een volwaardig en compleet uitgerust auditorium met foyer, drie vergaderzalen en een computerklas. Voor het huren van een deze ruimtes kan je terecht bij secretariaat Permeke op het nummer 03 338 38 00 of via. De Coninckplein 25-26.
makelaar schiedam
zaalverhuur co Sint-Andries.
Dieren zijn niet toegestaan in de zalen. Erediensten, privé en familiefeesten, bruiloften, religieuze activiteiten en openbare verkopen zijn niet toegelaten. Op maandag verhuren we geen zalen. In juli en augustus kan je geen zalen huren in het weekend en tijdens de sluitingsperiode.
Rotterdam
zaalverhuur STUK.
Home Info zaalverhuur. Vergaderingen, seminaries, presentaties, debatten. STUK beschikt over diverse zalen die afzonderlijk of gezamenlijk kunnen afgehuurd worden voor privé en publieke activiteiten. De voorbije jaren werden deze zalen onder meer gebruikt voor congressen, lezingen, debatten, presentaties, personeelsactiviteiten en recepties.
gemeente arnhem
De Borre Zaalverhuur.
U bent hier: Start DE BORRE Zaalverhuur. Andere zalen in Bierbeek. De gemeente Bierbeek heeft een groot gamma van feest, theater en vergaderinfrastructuur dat ter beschikking staat van verenigingen, privé-gebruikers, organisaties en bedrijven en dit op verschillende locaties, verspreid over de gemeente.
Rijschool Vlaardingen
Zaalverhuur CC Bolwerk Vilvoorde.
Ga naar de site van stad Vilvoorde. Gasten van het Bolwerk. Je bent hier: Home Zaalverhuur. Hier vind je alle informatie over zaalverhuur. Maak hieronder of links in het menu je keuze. Print Tekst vergroten Tekst verkleinen. Gasten van het Bolwerk.
bruiloft dj
Zaalverhuur Gemeente Meise.
Markten, kermissen en feesten. Uit in Meise. Zelf iets organiseren. Zwembad De Wauwer. Belastingen en retributies. Subsidies en premies. Zelf iets organiseren. A tot Z. Onderhoudsreglement bij eetfestijnen pdf. Reglement verhuur infrastructuur Meise pdf. Zalen te huur. Deel deze pagina.
Rotterdam
Zaalverhuur.
Wil je een zaal huren vul dan ons formulier in. Maar ook als je iets wilt organiseren en je niet goed weet welke zaal het meest geschikt is, kan je het formulier gebruiken. Wil je onmiddellijk de beschikbaarheid van een zaal op een bepaalde datum weten?
makelaar schiedam

Contacteer ons