Meer resultaten voor Zaalverhuur

Zaalverhuur
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. Packageprijs zaalverhuur incl. licht, geluid, DJ-set, horecapersoneel, garderobe en technische ondersteuning 1595, incl. Wil je even komen kijken of heb je een afwijkend programma bel ons dan: 020 521 7100.
Zaalverhuur OCMW Maldegem.
Mogelijkheid tot aansluiten van eigen audio b.v: CD-speler, geluid laptop, smartphone., Meer info en foto's.' Zaalverhuur LDC Oud Sint Jozef retributiereglement 247 KB. Zaalverhuur LDC Oud Sint Jozef gebruikersreglement 76 KB. Zaalverhuur aanvragen LDC Oud Sint Jozef afdrukbaar formulier 52 KB.
SEO Prijzen
Verhuren van zalen en vergaderlokalen // Cultuurcentrum De Werf Aalst.
Tijdens de maanden juli en augustus zijn er geen activiteiten mogelijk in de schouwburg en de kleine zaal. Hou ook rekening met de sluitingsperiodes van De Werf. Opgelet: nieuw verhuurreglement vanaf 1 januari 2017, met nieuwe namen voor de lokalen.
tattoo hoogeveen
Zaalverhuur.
GC de Bosuil in Jezus-Eik biedt een breed assortiment aan van vergaderruimtes en polyvalente zalen. Onze cafetaria levert de gepaste catering en heeft een mooi terras aan het Zoniënwoud. We zijn vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.
hovenier westland
Zaalverhuur De Munt / La Monnaie.
Maak gebruik van de prestigieuze ontvangstmogelijkheden van de Munt. Met onze business seats, galadiners en rondleidingen laat u een onvergetelijke indruk achter bij uw zakenrelaties. Of organiseer uw eigen evenement in het prachtige decor van onze zalen, salons en foyers.
osdorp tuincentrum
A-stad.
Bowlen
Zaalverhuur Berlare.
Je bent hier: Start VRIJE TIJD Zaalverhuur. print to pdf. Verlengen en reserveren. Kinderen, jeugd en scholen. t Einde van de Zomer. Subsidies socio-culturele verenigingen. Maand van de sportclub september. Sport voor andersvaliden. Start met lopen. Start met triatlon. Regionale sporteldag 50.
bouwkundige keuring heemstede
Zaalverhuur.
slotenmaker krommenie
Zaalverhuur cultuur Gemeente Merelbeke.
U bent hier. Gemeente Merelbeke Vrije tijd Zaalverhuur cultuur. Je kan onze lokalen en zalen huren voor voorstellingen, lezingen, vergaderingen of verenigingsfeesten. Fuiven en privéfeesten zijn niet toegestaan. In het ontmoetingscentrum Bottelare kan je een lokaal huren voor maximaal 15 personen.
zuidoost

Contacteer ons