Resultaten voor Zaalverhuur

Zaalverhuur
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. Packageprijs zaalverhuur incl. licht, geluid, DJ-set, horecapersoneel, garderobe en technische ondersteuning 1595, incl. Wil je even komen kijken of heb je een afwijkend programma bel ons dan: 020 521 7100.
zaalverhuur Cultuurcentrum Strombeek.
Contact: 02 263 03 59 of. Zaal Fenikshof Grimbergen. Polyvalente ruimte in de Abdijstraat 20 in 1850 Grimbergen OPGELET NIET TE HUUR VOOR PRIVE-DOELEINDEN ZOALS FUIVEN, FEESTEN, BRUILOFTEN., Grote zaal 400 personen, met technische en scenografische uitrusting en grootkeuken. Vergaderzaal 50 personen.
zuidoost
Zaalverhuur cc Kapellen.
Misschien is het cultuurcentrum wel een geschikte locatie voor jou. Wij verhuren verschillende lokalen en zalen in Kapellen. Een overzicht vind je hier, de huuraanvragen vind je hieronder. De Oude Pastorij lokaal. t Oud-Gemeentehuis EXPOG. t Oud-Gemeentehuis De Kroon. Zoek een evenement.
iphone prijzen
Zaalverhuur Trix Antwerpen.
Omdat ieder event er anders uitziet, werken we voor al onze zaalverhuur telkens een voorstel op maat uit. Op die manier kunnen we samen voor een ideale werkplek zorgen aan een juiste prijs. Voor meer info, een afspraak of een offerte: zaalverhuur@trixonline.be.
Bowlen
Over vc De Schelde Zaalverhuur vrijetijdscentrum de Schelde.
Over vc De Schelde Zaalverhuur. Op deze pagina. Vrijetijdscentrum De Schelde. Sporthal De Polder. Vrijetijdscentrum De Schelde. In ons vrijetijdscentrum bieden wij verschillende goed uitgeruste lokalen aan die u kan huren. U kan een vergaderlokaal huren tot 40 personen, een leskeuken, de foyer of de voorstellingszaal.
slotenmaker baarn
Zaalverhuur CC Het Perron Ieper.
Prijzen voor het gebruik van een zaal in Het Perron zijn afhankelijk van verschillende factoren: o.a. de gebruiker, welke zaal, het soort activiteit en de datum. Om een correcte prijsweergave te kunnen geven, vragen wij u contact op te nemen.
website laten maken Amsterdam
Zaalverhuur Sint-Pietersabdij.
rondleiding met gids. U bent hier: Home doe zaalverhuur. De Sint-Pietersabdij stelt haar zalen ter beschikking voor vergaderingen, repetities, voorstellingen, lezingen, presentaties, Contacteer Circa voor meer info en reservatie. volwassenen en gezinnen. 80 Days of Summer in retrospect. volwassenen en gezinnen.
SEO Prijzen
Verhuren van zalen en vergaderlokalen // Cultuurcentrum De Werf Aalst.
Tijdens de maanden juli en augustus zijn er geen activiteiten mogelijk in de schouwburg en de kleine zaal. Hou ook rekening met de sluitingsperiodes van De Werf. Opgelet: nieuw verhuurreglement vanaf 1 januari 2017, met nieuwe namen voor de lokalen.
slotenmaker krommenie
Zaalverhuur cultuurcentrum Merksem.
UIT in Merksem. Wil je graag een zaal huren in Cultuurcentrum Merksem, kasteel Bouckenborgh of Merksemdok? Neem dan contact op met Helene Rigby tel. 03 641 62 10. Aanvraag Concertzaal pdf. Aanvraag kasteel Bouckenborgh pdf. Aanvraag Merksemdok pdf. Afsprakennota zaalverhuur pdf.
rijschool nieuwegein

Contacteer ons