Meer resultaten voor kantine huren

kantine huren
Zaalverhuur GC Hoogstraten Stad Hoogstraten.
Identiteitsbewijs niet-belgisch kind. Verlies of diefstal identiteitsbewijs. Aanvraag PIN code e-ID. Gezondheid en welzijn. Personen met een beperking. Zitdag FOD Sociale Zekerheid. Veiligheid en samenleven. Gemeentelijke administratieve sancties. bouwen en wonen. Afval sorteren en verzamelen. Bouwen en verbouwen. Huren of verhuren.
Seo Bedrijf
VERHUURRUIMTES Sporting Lokeren.
Sporting Lokeren @KSCLokeren 28 mei 2017. Sporting Lokeren beschikt over een 6-tal verschillende ruimtes die kunnen gehuurd worden. Naargelang de aard van uw event en het aantal mensen kan u geniet van een uniek kader tegen de achtergrond van het Daknamstadion.
https://www.spiraltrain.nl/cursus-python-programmeren/
Zaalverhuur Gemeente Merchtem.
Leven en wonen. Bouwen en wonen. Milieu en natuur. Openbare onderzoeken en beslissingen. Huis van het Kind. WZC Ter Stelten. Menu's' sociaal restaurant. Stuur een kaartje naar een bewoner. Ik wil iets organiseren. Wandel en fietsroutes. Ik wil iets organiseren.
Anti-Mollengaas
Zaal en materiaalverhuur Gemeente Lennik.
Het is ook steeds mogelijk om vrijblijvend en na het afhalen van een badge op het onthaal van het gemeentehuis de zalen te gaan bezoeken. infobrochure huur zalen gemeente Lennik 2109Kb, pdf. tarieven zaalverhuur 695Kb, pdf. RETRIBUTIEREGLEMENT HUREN VAN ZALEN EN MATERIALEN 743Kb, docx.
Zaal huren Rotselaar.
Home Vrije tijd Zelf organiseren Zaal huren. GC de Mena. Oude brouwerij, art-decostijl, centrum Rotselaar. Industrieel karakter, ruime parking, centrum Werchter. Bezoekerscentrum van de Hagelandse wijn. Kleine aula, goed voor filmvoorstellingen, centrum Wezemaal. Sportoase de Toren. Ideaal voor fuiven, beurzen, bedrijfsfeesten.,
Huur lokalen Gemeente Kaprijke.
Bouwen en verbouwen. Kopen en huren. Milieu en landbouw. Mobiliteit en werken. In de kijker. In de kijker. Huur van lokalen. Guy Swinnen Band in het SOCK. Belastingen en retributies. Meldingen en klachten. Premies en toelagen. Privacyverklaring gemeente en OCMW Kaprijke. In de kijker. In het SOCK Sport Ontspanning Cultuur Kaprijke, in Galerie Stadhuis en in de Zuidstraat lenen diverse lokalen zich voor de verhuur met het oog op het organiseren van sociaal-culturele, sportieve of private activiteiten. Een reservatie van een lokaal kan via het voorziene webformulier onderaan deze pagina. Na te lezen in de retributiereglementen en tarieflijsten onderaan deze pagina. Retributiereglement voor de gemeentelijke lokalen. Het SOCK heeft volgende lokalen ter beschikking: polyvalente zaal opsplitsbaar in 2 delen, keuken, kantine, vergaderzaal, kleedkamers, sanitair, zomerpaviljoen met eigen sanitair.
KSK Retie.
Er zijn 2 opties tot het huren van de kantine.: De hele kantine met mogelijkheid tot / 250 zitplaasen. De kantine tot het einde van de toog iets meer dan de helft van de zaal met een 125-tal zitplaatsen. De tarieven zijn inclusief het poetsen van de kantine.
Zaal huren Dennenoord.
Wil u de zaal huren voor een activiteit dan kun u dit doen op deze website. Bepaal uw datum in de kalender zodat deze is gereserveerd. Denk er aan deze reservatie blijft maar 10 dagen geldig. Download hier uw contract, vul uw gegevens in, lees aandachtig het reglement. Als dit alles naar wenst dienst men enkel nog te tekenen. Doe dit alles in tweevoud en stuur ze op naar ons adres. Sport en Speelpleinen vzw, Smallestraat 4, 2430 Laakdal. Als wij uw contract goed ontvangen zullen wij uw huur bevestigen. Hierna dient u de waarborg te storten op het rekeningnummer dat u kan terug vinden op het contract. Zaalverantwoordelijke Jos Cools Jos.cools@hotmail.com. 014866452 0472 645335. kantine speeltuin Jos Huygens josenfanny@telenet.be.

Contacteer ons