Meer resultaten voor kantine huren

kantine huren
Zaal huren Dennenoord.
Wil u de zaal huren voor een activiteit dan kun u dit doen op deze website. Bepaal uw datum in de kalender zodat deze is gereserveerd. Denk er aan deze reservatie blijft maar 10 dagen geldig. Download hier uw contract, vul uw gegevens in, lees aandachtig het reglement. Als dit alles naar wenst dienst men enkel nog te tekenen. Doe dit alles in tweevoud en stuur ze op naar ons adres. Sport en Speelpleinen vzw, Smallestraat 4, 2430 Laakdal. Als wij uw contract goed ontvangen zullen wij uw huur bevestigen. Hierna dient u de waarborg te storten op het rekeningnummer dat u kan terug vinden op het contract. Zaalverantwoordelijke Jos Cools Jos.cools@hotmail.com. 014866452 0472 645335. kantine speeltuin Jos Huygens josenfanny@telenet.be.
goedkope feestlocatie amsterdam
Zaal en materiaalverhuur Gemeente Lennik.
Het is ook steeds mogelijk om vrijblijvend en na het afhalen van een badge op het onthaal van het gemeentehuis de zalen te gaan bezoeken. infobrochure huur zalen gemeente Lennik 2109Kb, pdf. tarieven zaalverhuur 695Kb, pdf. RETRIBUTIEREGLEMENT HUREN VAN ZALEN EN MATERIALEN 743Kb, docx.
berekening lening
Verhuur zaal: feestzaal huren? Vergaderzaal te huur Melsele Beveren.
Een zaal huren voor een bedrijfspresentatie of meeting. De jaarlijkse vergadering van uw firma houden op Euverbraeke. Het kan allemaal! De vergaderzaal kan op weekdagen ingehuurd worden. Contacteer ons voor bijkomende informatie, een prijsindicatie en/of reservering van de zaal. Feestzaaltje voor communie, babyborrel. Ook voor feestelijke privé-aangelegenheden bieden we een zaal te huur aan.
tanden witter maken
Zaal huren Stad Hasselt.
Scholen en opvang. Zorg en OCMW. Aanvragen en documenten. Activiteiten en evenementen. Historisch stadhuis Studio Stad. Is er iets mis met deze pagina? Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox. Volg Stad Hasselt op sociale media.
riool ontstoppen
Zaal huren Stad Peer.
Racing Peer voetbalkantine. Sporting Grote-Brogel voetbalkantine. Sporting Wijchmaal voetbalkantine. SV Breugel voetbalkantine. Tennisclub De Krekel kantine. Aan de balie van het Klantencontactcenter in. t Poorthuis Adres. Zuidervest 2a, 3990 Peer Tel. 011 61 07 00 E-mail. Volg ons op Facebook.
jacuzzi

Kantine VC Herentals. 170 zitten 250 staan. 70 zitten 120 staan. Zaal Zuster Marthe. internet, geluidsinstallatie, beamer, draadloze micro, spreekgestoelte met micro, vaste computer. Zaal Florence Nightingale. internet, geluidsinstallatie, beamer, draadloze micro, spreekgestoelte met micro, podium, vaste computer. Zaal Zuster Leontine.
schildersbedrijf amsterdam
Een zaal huren van de gemeente Gemeente Zonhoven.
Een zaal huren van de gemeente. Ben je op zoek naar een geschikte zaal voor jouw evenement? Bekijk dan zeker de onderstaande lijsten en vul het formulier zaalreservatie in. Lijst lokalen GC Tentakel 471Kb, pdf. Lijst lokalen evenementenhal 56Kb pdf.
Social
Zalenverhuur Bilzen.
Wat zoek je? Tips voor organisatoren. Overzicht zalen en vergaderlocaties in Bilzen, die u als vereniging of particulier kunt huren. De stedelijke zalen kunt u direct online reserveren. Voor de niet-stedelijke zalen zijn de contactgegevens opgenomen. Overzicht stedelijke zalen.: CC De Kimpel.
robotmaaier

Contacteer ons