Zoeken naar kantine huren

kantine huren
De kantine van VK Zegbroek is ook te huur voor feestjes.
Vanuit Herentals: Markt Vorselaar links, rechts volgend, eerste baan rechts, 3km rechtdoor tot aan bork VK" Zegbroek" zandweg. Had u onze kantine graag gehuurd voor een activiteit of feest? Je kan steeds met je vragen terecht op volgend mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
https://www.mijnhuismakelaardij.nl/
De kantine huren VK Jong Geraardsbergen.
De kantine huren. Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een communiefeest, een babyborrel, de verjaardag van de bomma of je eigen jubileum? Dan biedt onze kantine misschien wel dé oplossing! Indien de voetbalactiviteiten dit toelaten, is de kantine van de club te huur voor allerhande kleinschalige feestjes tot 50 personen en vergaderingen.
sea strategie
KSK Retie.
Er zijn 2 opties tot het huren van de kantine.: De hele kantine met mogelijkheid tot / 250 zitplaasen. De kantine tot het einde van de toog iets meer dan de helft van de zaal met een 125-tal zitplaatsen. De tarieven zijn inclusief het poetsen van de kantine.
wasserenthärter.de
Kantineverhuur.
Debutantjes U6 C. Indien de voetbalactiviteiten dit toelaten, is de kantine te huur voor allerle privéfeesten en vergaderingen. In overleg met de kantineverantwoordelijken. zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar. VOLLEDIGE ZAAL 650 m. niet inbegrepen in de prijs.: poetsen van de zaal verplicht.:
Verhuur kantine VC Herentals.
Home Over VC Herentals Verhuur kantine. Verhuring Keizershof" en bovenkantine. Het Keizershof en bovenkantine kunnen zowel apart als samen gehuurd worden voor privéfeesten, personeelsfeesten, seminaries, enz. Voor de nodige informatie kan u altijd terecht bij de leden van de Beheerraad, die u in verbinding zullen brengen met de verantwoordelijke voor het beheer en de verhuring van onze accommodatie.
Overzicht prijzen verhuur gemeentelijke infrastructuur Gemeente Olen.
Wanneer je als burger of vereniging wil gebruikmaken van infrastructuur van het lokaal bestuur gemeente, OCMW, AGB, kan je in deze lijst de huurprijzen terugvinden. Overzicht tarieven verhuur infrastructuur.pdf. Belastingen, retributies of tarieven en aanvullende gemeentebelastingen. Verhuur ontmoetingscentrum De Vrede.
Kantine huren?
U houdt een feest, en bent daarvoor op zoek naar een geschikte én mooie locatie informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden om de kantine van Sporting Grote Heide te huren voor verdere informatie Egbert Scheepers 0484 977326 Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots.
Verhuur A-Kantine KFC Linda Olen.
Kattebos 2250 Olen. Voor alle gelegenheden privé bedrijven: babyborrel, trouwfeest, jubileum, personeelsfeest., Verhuur mogelijk met eigen traiteur. Wij verzorgen koffietafels van begrafenissen. Vlakbij afrit 22 van E 313. Voor info of reservaties contacteer.: Dekort Roger 014 / 26 09 64.

Contacteer ons