Meer resultaten voor judo

judo
Judo sportafederatie.be.
merksem
Judo en jujitsuclub Juzando vzw Gemeente Zandhoven.
Judo en jujitsuclub Juzando vzw. Judo en jujitsuclub Juzando vzw. Leden: vanaf 5 jaar laatste kleuterklas. Lidgeld verzekering club t-shirt inbegrepen.: 90 euro voor het eerste lid. 75 euro voor elk volgend lid van hetzelfde gezin. 60 euro voor kleuters.
wilrijk
judo HLN.
Oekraïense Bilodid 17 is jongste wereldkampioene ooit in judo Belgen sneuvelen al vroeg op eerste dag in Bakoe. Meer Sport De Oekraïense Daria Bilodid heeft op het WK judo in Bakoe op amper zeventienjarige leeftijd de wereldtitel in de categorie onder 48 kilogram.
huizen te koop lommel
Judo.
Door het judo leert men je val breken wat je kan beschermen tegen gevaarlijke valpartijen in het dagelijkse leven. De bedoeling van het judo is om iemand volgens de regels te werpen of op de grond in bedwang te houden.
Weert
Judo sporza. Artboard 1. Artboard 1. atletiek. atletiek.
WK judo: met Berger blaast laatste Belgische judoka snel de aftocht. Europees kampioen Nikiforov moet het WK judo laten schieten. Matthias Casse: Ik" denk dat ik iedereen in Europa kan kloppen." Roxane Taeymans: EK-plak" zou een grote stap vooruit zijn."
Waterverzachter
Titel. Menu. Home.
Waterverzachter
Judoclub Hulshout.
Een zuiver lichaam zal een zuivere geest geven. Wij staan voor een bepaalde stijl en waarden in het judo die teruggaan naar de oorsprong van het Judo zoals door de uitvinder Kano gebracht. Wij staan voor een oorspronkelijke Japanse judostijl zoals u die bijvoorbeeld kan zien bij Toshihiko Koga. Deze Koga judo stijl is een stijl van judo die rechtop en omhoog gerichte judotechnieken nastreeft.
merksem
Judo Studentenportaal Universiteit Gent.
Sylvain Mercier 5de Dan, trainer A VTS-Sport Vlaanderen. Dinsdag: 19.00 20.00 initiatie. Dinsdag: 20.00 21.30 competitietraining. Tarief initiatie: UGent: 160/beurt, 750/5-beurten, 15/10-beurten. Tarief competitie: UGent: 220/beurt, 10/5-beurten, 20/10-beurten. Vooraf inschrijven is niet nodig. Betaling kan per beurt of via een meerbeurtenkaart.
SEO score

Contacteer ons