Resultaten voor judo

judo
HOME.
VJF Zilveren kwaliteitslabel 2018. Net als vorige jaren heeft Judo Club Zwijndrecht vzw ook nu weer het VJF Zilveren kwaliteitslabel voor JEUGDVRIENDELIJKE judo club ontvangen. START 2 JUDO. Zou je graag judo willen doen maar weet niet of het iets voor jou is?
slotenmaker haacht
Judo Arendonk.
Sinds 1960 vormt JC Judoclub Arendonk een hechte groep, die het onderricht van judo, maar ook het beleven van plezier, hoog in het vaandel draagt. Personen van diverse leeftijdsgroepen werken hier aan hun vaardigheden in deze unieke sport onder leiding van Sören Hapers.
lennik
Judoclub Banzai.
In juni kregen 4 van onze Banzai'ers' te horen dat ze selectie afdwongen voor de prestigieuze Flanders Judo Cup. Een dikke proficiat aan Laurens U15, 34 kg, Xander U15, 38 kg, Hannes U15, 60 kg en Amber U18, 57 kg.
slotenmaker haacht
Judo sportafederatie.be.
wilrijk
Judo en jujitsuclub Juzando vzw Gemeente Zandhoven.
Judo en jujitsuclub Juzando vzw. Judo en jujitsuclub Juzando vzw. Leden: vanaf 5 jaar laatste kleuterklas. Lidgeld verzekering club t-shirt inbegrepen.: 90 euro voor het eerste lid. 75 euro voor elk volgend lid van hetzelfde gezin. 60 euro voor kleuters.
merelbeke
judo HLN.
Judoschool Asahi behaalt vier medailles op BK Judo. Staden Judoschool Asahi behaalde op het Belgisch Kampioenschap Judo enkele mooie resultaten. In navolging van het provinciaal en Vlaams kampioenschap. Judo Team International pakt medailles op BK Judo. Roeselare Judo Team International heeft gescoord op het Belgisch Kampioenschap Judo 2019.
merelbeke
Judo.
Door het judo leert men je val breken wat je kan beschermen tegen gevaarlijke valpartijen in het dagelijkse leven. De bedoeling van het judo is om iemand volgens de regels te werpen of op de grond in bedwang te houden.
merelbeke
Voormalig leraar aan judo-topsportschool staat terecht voor misbruik leerlingen Binnenland Nieuws HLN.
De getuigenis van Nele, zoals haar schuilnaam in De Standaard luidde, maakte deel uit van de reeks getuigenissen die de krant eind mei publiceerde over seksueel misbruik binnen het Belgische judo. Daarin vertelde de inmiddels 22-jarige Nele dat ze op jonge leeftijd met judo begonnen was en dat ze via haar trainer K.
Autolening

Contacteer ons