Resultaten voor judo

judo
Vlaamse Judofederatie.
Defensie en judo: jobmogelijkheden voor jongeren als topsporter. Bekijk deze VRT-reportage met ex-topsporters Fred Deburgrave zwemmen en Ulla Werbrouck judo en huidig topsporter bij defensie, judoka Kenneth Van Gansbeke, die een lans breken voor de jobmogelijkheden voor jongeren als topsporter bij Defensie.
wilrijk
Judo sportafederatie.be.
Waterverzachter
Judo.:
In mijn spreekbeurt ga ik het hier nog meer over vertellen en ook over andere dingen zoals: geschiedenis, kleding, wedstrijden, de judoles en nog meer. Wat is judo en waar komt judo vandaan? Judo is een sport waarbij zowel aanval en verdediging belangrijk is.
slotenmaker opwijk
Judo Zwevegem.
Hier vind je alle nuttige informatie over judo in het algemeen en over onze judoclub in het bijzonder. Gebruik de menu's' bovenaan en links om doorheen de site te navigeren. Indien je vragen hebt of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren!
merksem
Judo Wikipedia.
De Koninklijke Belgische Judobond is een overkoepelende nationale federatie waardoor de Vlaamse Judo Federatie en de Ligue Francophone BeIge de Judo een officiƫle affiliatie hebben met de buitenlandse judo federaties. Zie Wereldkampioenschappen judo voor het hoofdartikel over dit onderwerp. De wereldkampioenschappen judo worden ieder niet-olympisch jaar georganiseerd door de International Judo Federation.
tuinaanleg merelbeke
Nieuwe regels voor judo: yuko wordt afgeschaft, ippon belangrijker Andere sporten Sportmagazine.be.
Van februari 2017 tot de wereldkampioenschappen judo in september van dat jaar loopt er een testperiode. Het eerste toernooi met de nieuwe regels is de Grand Slam in Parijs, op 11 en 12 februari. Lees meer over.: 10 Keer gedeeld.
opwijk
Waarom judo goed is voor kinderen Vlaamse Judofederatie.
Waarom judo goed is voor kinderen. Home Judoka Judohelden.be Start 2 Judo Waarom judo goed is voor kinderen. Deel deze pagina.: Zeven redenen waarom judo zo goed is voor kinderen.: Het overwint angsten, ze leren vallen en weer opstaan zonder zich pijn te doen.
Weert

Vergeet niet dat je in september 8 gratis aaneensluitende lessen kan komen volgen om kennis te maken met judo en onze club. Na september zijn dit nog 4 gratis lessen. Voor meer informatie kan je altijd kijken op onze Lid worden pagina.

Contacteer ons